Jackpot 6000 på nettet

Spilleautomaten Jackpot6000 på nett er i bunn og grunn basert på sin lillebror, nemlig klassikeren Jackpot 2000. Sistnevnte er en automat som mange her til lands kjenner godt til fra glansdagene da man kunne spille dette overalt. Automaten er nå bedre enn noengang, og lar deg spille Jackpot6000 gratis på nett. Det er Betsoft Gaming som har laget programvareversjonen av spillet. Spillet er i og for seg det samme som tidligere, med tre hjul, fem spillelinjer, Supermeter – og nå med en jackpot på 6000 mynter. Jackpot6000 er en av de aller mest populære titlene på nett, og det er ganske lett å forstå hvorfor.

Hvordan spille Jackpot6000

Du starter en ny runde og setter innsatsmengde med Jackpot6000 ved å trykke ”Bet Lines”. Spillet tillater innsatser fra 0.10 til 1.00 Euro per spillelinje, da med 10 mynter for hver av linjene. Det går an å kjøre på med maksimal innsats ved hjelp av ”Max Bet” knappen, selv om du bør være klar over at hjulene da spinnes med en gang uten mulighet til å angre. De fleste vil ha litt mer styring på innsatsene sine, og bruker knappen ”Spin” til å starte eller stoppe hjulene mer kontrollert. For nybegynnere anbefales det ikke å satse maksimalt, men heller bruke sunn fornuft og gradivs øke sine innsatser og linjer. Jackpot6000 (gratis eller ikke) dreier seg jo om å få flest mulig like symboler på rekke og rad langs linjer som en har satset på. Du får for eksempel 60 mynter hvis du har 3 bjellesymboler på rad langs en aktiv spillelinje. Andre symboler i spillet er inspirert av lignende klassiske slots-spill, og det betyr enda flere bjeller, appelsiner, meloner, og druer. Hver gevinst du får inn aktiverer to hendelser i spillet. Spill Jackpot6000 da videre i Supermeter-feltet hvor det er mulig å flytte gevinsten som innsats for potensielt enda større utbetalinger. Og du får samtidig mulighet til å prøve deg på et myntkast med fifty-fifty sjanse for å vinne ekstra bonusgevinst. Her kan du fortsette å satse på kron eller mynt så mange runder du selv måtte ønske.

Jackpot6000 Jackpot

Jackpotten i Jackpot6000 kan vinnes dersom du har valgt å bruke største innsats i den runden hvor du vinner – da med eventuelt tre jokersymboler på rekke. Den er ikke progressiv som i enkelte andre spill (f.eks. i det lignende spillet Supernudge 6000). Men på den annen side er den også lettere å vinne enn sistnevnte, og den kalles her for ”Mystery Jackpot”, eller Jackpot6000 bonus. Originalspillet hadde altså 2000 mynters jackpot. Men det ligger jo i navnet at Jackpot6000 har det tredobbelte av dette. Den er også variabel, og kan ende opp med et tilfeldig tall mellom 200 og 6000. Man kan også utløse jackpot innenfor en runde i Supermeter og myntkast, men dette krever at minst 60 mynter er satset. Jackpot6000 på nett er blitt veldig populært ikke bare på grunn av selve jackpotten, men også fordi en relativt lett kan vinne ofte og ganske bra. Spillet føles pålitelig og gir mange timer med god spenning.